четвер, 25 серпня 2016 р.

З любов'ю в серці

Благодійна акція на допомогу захисникам України відновити свої здоров'я та презентація волонтерського реабілітаційно-відпочинкового табору для бійців АТО «З любов’ю в серці» відбудеться в столиці на території Михайлівського Золотоверхого монастиря, 28 серпня 2016 року, у День Успіння Пресвятої Богородиці, напередодні 2-ї річниці трагедії під Іловайськом.

http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/08/blog-post_25.html

Організатор події – Громадська організація "За покликом серця" (м. Косів, Івано-Франківська область) під патронатом Синодального відділу соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату Eleos-Ukraine та Асоціація благодійників України.

Головна мета акції – презентація для широкої громадськості волонтерського проекту реабілітаційно-відпочинкового табору для бійців АТО «З любов’ю в серці» та збір коштів на потреби табору.

Проект стартував у 2014 році. Він передбачає організацію активного фізичного та морального відпочинку для українських воїнів, які проходили службу у зоні АТО. За цей час табір провів 15 змін, у ньому відпочили понад 300 бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів, їхні діти, волонтери.

На заході всім бажаючим будуть презентовані активності, що пропонуються бійцям під час перебування у таборі. Це, зокрема, майстер-класи з кераміки, музичний і арт-майдан, боді-арт. Під час заходу відвідувачам буде представлена фотоінсталяція, присвячена життю табору. В рамках акції працюватиме кулінарний майданчик від «Кухарської Сотні Столиці».

Також відбудеться благодійний ярмарок робіт косівських майстрів та виставка-продаж робіт, вироблених бійцями під час перебування у таборі.

Акція триватиме з 10:00 до 17:00. Урочиста презентація розпочнеться о 12:00.

Докладніша інформація та акредитація ЗМІ за телефоном (067) 676-57-93 (Тетяна Костинюк).

За матеріалами  Eleos-Ukraine

Олександр Кривенко, член правління Благодійного фонду "Сопричастя", викладач із комунікаційних стратегій (Strategic communications Teacher), керівник соціального проекту "Хочу до школи!", юрист, журналіст, правозахисник,

м. Київ
akryvenko64@gmail.com
http://www.fb.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko

Постійне посилання на цю публікацію: Олександр Кривенко. З любов'ю в серці // Київ. 25.08.2016. Режим доступу: http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/08/blog-post_25.html
Oleksandr Kryvenko © 2016

Немає коментарів:

Дописати коментар