пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Ранець доброти – від Філарета

Ранець доброти – від Філарета
Олександр Кривенко 12.08.2016
http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/08/blog-post_12.html
Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зібрав шкільний рюкзак для маріупольської дівчинки й у такий спосіб дав старт флешмобу #Ранецьдоброти у соціальних мережах.
У такий спосіб християни виявляють свою доброту до першокласників, які втратили своїх батьків у зоні бойових дій, багатодітних родин військовослужбовців, дітей, які проживають у зоні АТО й у«сірій зоні».

Організатор акції – Синодальний відділ соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату ЕЛЕОС-УКРАЇНА за підтримки Асоціації благодійників України.

Суть акції полягає у тому, що відомі особистості та всі небайдужі люди закуповують все необхідне для шкільного портфелика першачка і збирають ранець для знедоленої дитини, фіксуючи цей процес на відео та закликаючи усіх небайдужих зробити те саме. Відео розміщується у соціальних мережах з хештегом #Ранецьдоброти.

Соціальний проект «Хочу до школи!» на знак солідарності та співпраці вітає цим відео ініціативу колег і повідомляє, що триває розпочата нами в червні ц.р. збірка шкільного приладдя 65 дітям сиротам і переселенцям, які мешкають у прифронтовому Маріуполі під опікою місцевого реабілітаційного центру. Більше інформації – тут: https://www.fb.com/groups/WantToSchool/ .

Довідка: соціальний проект "Хочу до школи!" започатковано в рамках тренінгової програми «Центру соціальних ініціатив»

Хочу до школи! - пілотний проект, який впроваджується в рамках екуменічного міжконфесійного служіння Християнська служба порятунку

Все зібране буде доставлене маріупольським школярам до початку нового навчального року.

Олександр Кривенко, керівник проекту "Хочу до школи!" https://www.fb.com/groups/WantToSchool/
akryvenko64@gmail.com
http://www.fb.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko

Постійне посилання на цю публікацію: Олександр Кривенко. Ранець доброти – від Філарета. // Київ. 12.08.2016. Режим доступу: http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/08/blog-post_12.html

Матеріали за темою: Олександр Кривенко. Ранець доброти – від Філарета. // Київ. 12.08.2016. Режим доступу: https://youtu.be/w-FaUo1s8KM

Поширення вітається з такими хеш-тегами
‪#ХочуДоШколи ‪#IWantToSchool ‪#ХочуВШколу
Oleksandr Kryvenko © 2016
2016081203_(c)Kryvenko_HaversackKindnessFilaret

Немає коментарів:

Дописати коментар