середу, 5 жовтня 2016 р.

Буде тепер, на чому спати та відпочивати людям на Сході України – місцевим мешканцям, що постраждали від військових дій і тим, хто їх оберігає.

Буде тепер, на чому спати та відпочивати людям на Сході України – місцевим мешканцям, що постраждали від військових дій і тим, хто їх оберігає.

15 матраців і 40 подушок виготовили на прохання Наталія Гасюк (Natale Luchko) (Благодійний фонд "Сопричастя" Charitable Organization "Soprychastya" , директор) , що в Києві, наші давні партнери зі Спільнота Волонтерів Дублян, що на Львівщині.

Всі ці з душею зроблені речі вже зустріли в Маріуполі рятувальники зі служіння Християнська служба порятунку

Про те, кому саме буде вручено благодійну допомогу, яка містить у собі теплоту рук і сердець усіх до неї причетних і Богом благословенних, дізнаємось незабаром.

Вподобайте сторінку Благодійного фонду "Сопричастя" (https://www.fb.com/soprychastya/) та будьте в курсі наших новин!

Мир вам!
Oleksandr Kryvenko, член правіління БФ "Сопричастя".

Першоджерело: 
Буде тепер, на чому спати та відпочивати людям на Сході України. 05.10.2016. Київ. https://www.facebook.com/soprychastya/posts/1606771899617443

Постійне посилання:
Олександр Кривенко. Буде тепер, на чому спати та відпочивати людям на Сході України – місцевим мешканцям, що постраждали від військових дій і тим, хто їх оберігає. 05.10.2016. Київ. http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/10/05-bude-na-chomu-spati.html

2016 © Олександр Кривенко

Немає коментарів:

Дописати коментар