середу, 23 листопада 2016 р.

Доброта без кордонів

Доброта без кордонів
Креативність, масштабність і організованість дружин дипломатів гідні поваги!
Організатор: Міжнародний жіночий клуб (IWCK).

Про клуб. Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) - це недержавна некомерційна організація, заснована у 1992 р. групою іноземних жінок під керівництвом пані Інгабор Крістофассен (H.E. Ms Ingabor Kristofassen), першого посла Бельгії в Україні та першого президента IWCK. На даний момент організація складається з більш ніж 200 учасників з 59 країн, включно з представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні, жінками, що задіяні в культурних та ділових спільнотах, та дружинами дипломатів і бізнесменів.

Про Благодійну Ярмарку. У 2015 році Благодійний Ярмарок IWCK зібрав 2,490,000.00 гривень. Ці кошти були спрямовані на допомогу сиротам, людям похилого віку, дітям з особливими потребами та вимушеним переселенцям зі сходу України.

Традиційно ярмарка має наступну структуру:

- Іноземні посольства організовують стенди, на яких продають національні товари, а також традиційні страви та напої (40 посольств вже підтвердили свою участь).

- Продаж нового та б/у одягу, електронних та побутових пристроїв, гаджетів, декору, книг та багато іншого. - Можливість побачити виступи музичних та танцювальних колективів з усього світу, зокрема: Індії, Iндонезії, Аргентини, Грузії, Пакистану, Болгарії.

- Майстер класи для дітей.

24-ий щорічний Благодійний Ярмарок відбудеться 3.12. в НСК "Олімпійський".

Джерело: https://youtu.be/e-4oSn1Ym2M
Доброта без кордонів. http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/11/blog-post.html

Немає коментарів:

Дописати коментар