суботу, 23 липня 2016 р.

Благочинність об'єднує наші серця!

[Відео] Благочинність об'єднує наші серця! 

Черговий вихід у світ соціального проекту "Хочу до школи!" на допомогу школярам прифронтової України відбувся в рамках Благодійного ярмарку, що пройшов у столиці 23 липня. До парку Перемоги на Дарниці охочі принесли те, чого потребують діти прифронтової України, готуючись до нового навчального року.


Одна з найактивніших учасниць проекту Хочу до школи! Наталія Ільїнчик (відома у соцмережі, як Лианата Ильинчик Ильинчик) передала вже 3-й рюкзак, аби з ним до школи пішов іще один із 65 маріупольських школярів, які чекають на допомогу.
Відповідаючи на запитання журналістів, я повідомив, що ми, команда та волонтери соціальної ініціативи Хочу до школи!, готові і надалі використовувати всі свої здібності, кошти, можливості, таланти й інші ресурси, щоби не лише забезпечити малечу навчальним приладдям, але й для того, щоби діти відчули: попри те, що між Києвом і Сходом України велика відстань, але наші з ними серця поєднуються в цій благородній справі.




Додам також, що на цьому ярмарку талановитих майстрів рукоділля відбувався збір коштів на допомогу пораненим бійцям.

Я певен в тому, що подія, влаштована заради відновлення здоров'я наших воїнів, з одного боку, а з іншого - на допомогу в здобутті освіти дітьми, на захист яких вони пішли у бій, - це добрий приклад поєднання важливих адресних і суспільно покликаних ініціатив, який варто наслідувати та розвивати.

***
Принагідно нагадаю, що в столичному храмі за адресою: вул.Перова,1 б працює центральний стаціонарний пункт збору шкільного приладдя.

Альбоми для малювання, гуаші, акварелі, зошити в клітинку (звичайні та загальні),а також у лінію (звичайну та косу), лінійки, пенали, ручки кулькові (з синьою пастою), рюкзаки шкільні та циркулі можна приносити до сакристії храму Парафія Марії Матері Церкви храму з понеділка до суботи та в урочистості – з 7:30 до 8:00, з 8:45 до 9:30, з 18:00 до 18:30, з 19:15 до 20:00;
в неділі – з 8:30 до 9:00, з 9:45 до 10:30, з 10:30 до 11:00, з 11:45 до 12:30, з 16:30 до 17:00, з 17:45 до 18:30.
Заохочую вас, друзі, влаштовувати за місцем свого проживання чи роботи філіальні пункти збору навчального приладдя в рамках проекту @Хочу до школи!
Довідка: соціальний проект "Хочу до школи!" започатковано в рамках тренінгової програми «Центру соціальних ініціатив»
Хочу до школи! - пілотний проект, який впроваджується в рамках служіння Християнська служба порятунку
Все зібране буде доставлене маріупольським школярам до початку нового навчального року.
З усіх можливих питань буду радий надати відповіді.
Мир вам!

Для підготовки статті використано матеріали 5 каналу
Олександр Кривенко, керівник проекту "Хочу до школи!"
akryvenko64@gmail.com
Постійне посилання на цю публікацію: Олександр Кривенко. Благочинність об'єднує наші серця! // Київ. 23.07.2016. Режим доступу:  http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/08/blog-post_4.html

Матеріали за темою: Олександр Кривенко. Благочинність об'єднує наші серця! // Київ. 04.08.2016. Режим доступу:  https://youtu.be/F1MaAcAxCLU

Поширення вітається з такими хеш-тегами
Oleksandr Kryvenko © 2016

Немає коментарів:

Дописати коментар