понеділок, 28 березня 2016 р.

Вимушених переселенців навчать основам віддаленої роботи

Вимушених переселенців навчать основам віддаленої роботи
http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/03/blog-post_28.html
Менеджер з продажів, менеджер по роботі з клієнтами; інтернет-маркетолог;
веб-дизайнер, дизайнер, художник; SMM-спеціаліст, контент-менеджер, копірайтер; оператор call-центру, диспетчер; дистанційний репетитор, - такі спеціальності з дистанційним хх застосуваннм можуть здобути вимушені переселенці, які проживають у Краматорську, Слов’янську, Маріуполі, Лисичанську та Сєвєродонецьку, а також місцеве населення Донецької та Луганської областей. По завершенні тренінгової частини також передбачається надання індивідуальних консультацій та допомоги з отриманням робочих замовлень.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: http://vpo-work.org/restracya.html

Проект має на меті посилити здатність до працевлаштування населення Донеччини та Луганщини, яке постраждало внаслідок військового конфлікту на Сході України. Таким чином, умови життя людей покращаться, що, як наслідок, призведе до економічного відновлення регіону.

Які переваги дає Програма?
Кожен дізнається про особливості ведення віддаленої роботи.
Професійні тренери підвищать вашу кваліфікацію та професійні навички.
Навчальний курс формувався за допомогою існуючих роботодавців, що значно підвищить ефективність тренінгів.
Набуті нові знання та відпрацьовані на тренінгу навики допоможуть учасникам отримати роботу.
В рамках проекту планується супроводження та підримка учасників програми в подальшому працевлаштуванні.

В рамках навчальної програми заплановано провести 25 тренінгів (тривалістю 5 та 10 днів) у 5 містах Донецької та Луганської областей.

Тренінги проводитимуться з квітня по травень 2016 року. Програмою передбачається участь не менше 500 осіб.

Навчальна програма навиків віддаленої роботи реалізується в рамках проекту «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Програмою Розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Проект впроваджується у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством соціальної політики (МСП), Державною службою зайнятості, місцевими органами влади та місцевим бізнесом у цільових регіонах.

Олександр Кривенко, координатор програм Благодійного фонду "Сопричастя", християнин, юрист, журналіст, викладач-експерт із інформаційної комунікації, правозахисник і благочинець
м. Київ
Посилання: Олександр Кривенко. Вимушених переселенців навчать основам віддаленої роботи. http://kryvenko-soprychastya.blogspot.com/2016/03/blog-post_28.html

Немає коментарів:

Дописати коментар